BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

About Me

My Photo
ichiShadowZ
just ask
View my complete profile

Monday, 30 April 2012

Guilty Crown



GuiltyCrown
1 lagi anime yang KidZ baru nak ber jinak2
memang best anime ni
walaupon baru tengok 2 episode

time tengok episode 2 tu 
tenang je rasa time ending dia
ade la jugak teringat kat anime BlackCat mase tngok anime neh
ntah la kenape maybe sebab rambut watak dia sama,muka pon ada iras2

haha..nanti la citer pasal BlackCat ni nak kasi story GC dulu
anime ni citer pasal budak sekolah biasa
yang secara x sengaja terjebak dengan group Undertaker
geng apebende ntah la

senang citer korang nak tau sangat
tengok sendiri la yep
KidZ pon baru tengok 2 episode tadi
terus update ni

k la see yaa again
jaa nee
jangan lupa tengok ye
-chaossu-

1 kipas susah mati:

KidZ_VII said...

btw KidZ jumpa anime GC ni kat page AnimeFans yang KidZ cakap hari tu

kalau berminat join la page tu
banyak anime best2 dia share ^^